Om du vill skydda din fyrbenta väns investering är det viktigt att de är försäkrade. Husdjursförsäkringar kan vara dyra utan rabatter för flera husdjur eller om de är tillämpliga i vissa fall som ärftliga sjukdomar och tillstånd – så varför inte spara tid genom att kolla in våra bästa val nedan.

Kattförsäkringar

Kattförsäkringar
Kattförsäkringar

Det sägs att katten har nio liv, men när en katastrof inträffar behöver den mest av allt en veterinär. Om din kattunge skulle bli sjuk eller skadad vill du kunna ge den vård av högsta kvalitet utan att tveka av ekonomiska skäl, för tro mig – veterinärräkningar kan bli dyra! Med våra fantastiska erbjudanden på djurförsäkringar tar vi hand om både deras sjukvårdskostnader och eventuella veterinäroperationer som behövs så att de alltid är väl omhändertagna hemma också
Dagens moderna hushåll har ofta två sorters katter: inomhuskatter som endast lever inomhus (eller helst) som husdjur medan vildkatter som lever utomhus vanligen går omkring fritt utomhus och letar efter.

Hundförsäkringar

Hundförsäkringar
Hundförsäkringar

Hundar är våra bästa vänner och vi älskar dem mer än något annat i världen. De ger oss villkorslöst sällskap, de finns alltid där för dig oavsett vad – men ibland kan även det mest lojala husdjuret bli skadat eller sjukt vilket gör att ägarna blir osäkra på om de har råd med veterinärvård utan att tveka på grund av ekonomi samt andra bekymmer som hur mycket utrymme som kommer att behövas hemma eftersom nu båda parter har en skada. Den goda nyheten är att många försäkringsbolag erbjuder täckning, även de som motiveras av mänskliga värderingar, så om din valp behöver opereras på grund av sjukdom kommer han inte att gå någon annanstans bara på grund av kostnaden!